» » Avanture, Strani Filmovi, 2022

Silverstar (2022)

IMDb rating
16-godišnja Esmee obožava konje. Njezina baka, međutim, kod koje živi, potpuno je protiv jahanja. Esmee pronalazi mladog konja Silverstara kad on pobjegne od požara u konjušnici i između njih dvoje razvija se snažna povezanost. Nakon požara u konjušnici, trgovkinja konjima nudi pomoć, no može li joj se vjerovati? A koje planove ima za Silverstara – čiji je otac poznati konj za preponsko jahanje Whitestar? Esmee otkriva da se događa nešto čudno, no nitko je neće slušati. Kako bi spasila Silverstara, ne vidi drugu mogućnost osim bijega s konjem.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
TIGERVR   (2023-01-21 3:33 AM) [Sadrzaj]
Napisaću da jefilm neka sredina izlažući svoj život oopasnosti da me u komentarima razapnu članovi društva životinja i ljubitelji konja :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|