IMDb rating
Jezivi ‘Smiješak’ izaziva trnce i najavljuje stravu i užas kakav do sada niste vidjeli. Nakon što je bila svjedok bizarnog, traumatičnog događaja u koji je bio umiješan i jedan pacijent, doktorica Rose Cotter počinje osjećati zastrašujuće pojave koje ne može objasniti. Dok nezamislivi užas počinje obuzimati njezin život, Rose se mora suočiti sa svojom problematičnom prošlošću, kako bi preživjela i pobjegla od zastrašujuće, nove stvarnosti.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Sany73   (2022-11-24 10:46 PM) [Sadrzaj]
Dobar je kakvih je sve horora izlazilo zadnje vrijeme ovaj je ok

0  
contritum   (2022-11-20 8:38 PM) [Sadrzaj]
Pa i nije strašan, meni neke scene bile još i smešne lol ali ok film.

0   Spam
Sasa77   (2022-10-13 7:02 PM) [Sadrzaj]
Radnja filma nije losa drzi paznju, mada kraj je mogao biti nesto malo bolje odradjen sve u svemu vredi pogledati ko nije

+1   Spam
TIGERVR   (2022-10-09 12:59 PM) [Sadrzaj]
Od horora u kojima su deca glavni likovi i misterijama ljudskog mozga nema boljih horora. Ovaj je dobro urađen. Baš drži pažnju. Vredi ga pogledati. Jedina šteta je što je baš loš snimak pa umanjuje užitak.

0   Spam
Americanwoman   (2022-10-09 4:33 AM) [Sadrzaj]
Ma od ovakvih dijagnoza se ije trebao radit film znaci nije horor mozda ima par scena no i one su zamucene CAM verzijom
Djeci je valjda horor
Nije za moj ukus procijenite sami

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|