IMDb rating
Nakon što se smjestio u Green Hills, Sonic je odlučan pokazati svima da ima sve kvalitete pravog junaka. Njegov test počinje u trenutku kada se vrati Dr. Robotnik, ovoga puta s novim partnerom - Knucklesom, u potrazi za smaragdom koji ima moć stvoriti i uništiti civilizacije. Sonic će se udružiti s Tailsom pa će njih dvojica krenuti u avanturu tijekom koje moraju pronaći smaragd prije nego što padne u krive ruke.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
cavijago   (2022-05-08 9:16 PM) [Sadrzaj]
;) da

0   Spam
r3b3l   (2022-05-07 9:33 PM) [Sadrzaj]
Lijep filmic. Veseo i zabavan, a i sa lijepom porukom. Najveca zamjerka mi je na grafici i efektima. Prilicno losi i jedno i drugo, ili je do snimka. U svakom slucaju, toplo preporucujem film za pogledati ako zelite da se opustite i zabavite. Moja ocjena 7/10.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|