IMDb rating
Nakon što stigne u novi grad sa tatom, Džim, talentovani 11-godišnjak, treba da učestvuje u takmičenju mladih naučnika sa novom drugaricom Emom. Želeći da ostvari očev san o odlasku u svemir, Džim sa Emom počinje da pravi leteći balon. Sa samo 11 godina, Džim je talentovani dečak koji gaji strast prema svemiru u nauci. Nakon što stigne u novi grad sa tatom, Džim treba da učestvuje u takmičenju mladih naučnika sa novom drugaricom iz razreda, Emom, osetljivom i povučenom devojčicom. Uprkos njenom negodovanju, Džim je nagovori da krišom počnu da prave leteći balon. Ova ideja potiče od njegovog oca, Grejama, astrofizičara koji je trebalo da ode na misiju u svemir. Budući da je Džimova majka umrla, njemu je ovaj projekat veoma važan. Ali, kada sazna da je Grejam odustao od misije, njegov svet se sruši. Takmičenje se pretvara u opsesiju i Džim želi da dokaže da, za razliku od svog oca, on ne želi da odustane. Džim uvlači Emu u avanturu koja će ih zbližiti.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|