IMDb rating
Al Simmons, vojnik-ubojica, je izdan od strane tajne vladine agencije, na čijem čelu je čovjek po imenu Jason Wynn. Wynn zapovijeda svom glavnom ubojici Svećeniku da ga eliminira. Nakon što Simmons umre, tamne sile ga odmah prebace u Pakao, gdje mu Malebolgia, demonski vođa vojske Pakla, nudi faustovsku pogodbu. Ukoliko Simmons postane njegov vječni sluga i vođa vojske Pakla u Armageddonu, omogućit će mu se povratak na Zemlju kako bi vidio svoju voljenu suprugu, Wandu Blake. Simmons prihvaća ponudu i transformira se u Hellspawna, Malebolgia-inog slugu u nekroplazmičnom odjelu, koje ne samo da je živo, dišuće stvorenje, već je i jedina stvar na cijelome svijetu koja ga želi štiti
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Sinara   (2017-01-09 1:41 AM) [Sadrzaj]
moje preporuke odlican film

0   Spam
jesimidobaaaaar   (2014-08-18 11:01 PM) [Sadrzaj]
dobar film :)

0   Spam
prosatanos   (2013-08-28 11:55 PM) [Sadrzaj]
filmcina.

+5   Spam
zajackod   (2013-04-19 12:27 PM) [Sadrzaj]
Jos jedan film o super-junaku ovoga puta ne toliko poznatom ,ali totalno se isplati odgledati radnju ,dobre efekte i zanimljiva desavanja u ovom filmu.Film je zasnovan na strip - junaku ,a to znam da mnogi od vas vole i desavanje se odvija u mracnom svetu koji opstaje paralelno uz nas svakodnevni.Puno akcije ,borbe prsa u prsa sa najrazlicitijim arsenalima hladnog i vatrenog oruzja ,ucinice da uzivate u filmu ,kao sto bi ste uzivali u citanju dobrog stripa...PREPORUKA od mene stoji /znam da nece svi biti zadovoljni ,jer takvih uvek ima i bice/ ,pa sta bude - bice...ukratko ,ko voli nek' izvoli ,a ljubitelji stripa ce biti zadovoljni u to sam siguran...POZDRAV SVIMA ... !!!

0   Spam
MALERMO85   (2016-02-12 0:41 AM) [Sadrzaj]
jel ima jos koi deo .......

0   Spam
belayboy   (2019-01-18 0:04 AM) [Sadrzaj]
Uskoro :) Snima se konacno :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|