» » Strani Filmovi, Sci-Fi, Horor, Akcija

Species II Aka Species 2 (1998)

Mykelti Williamson i Justin Lazard su par astronauta koji idu sa posadom u misiju na Mars.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
-1   Spam
LeoTronBice   (2017-08-07 7:15 PM)
odlican je sf film,ali vifim da je ili kopiranje h.g.giera ovaj alien,ili mozda pak i ima neke veze sa njim i njegovim radovima,posto sam ubio jedno vreme u kontaktu sa njegovim radovima i muzej njihov mi je slao svasta,itd.,video sam da u grupama koje postoje postavljaju bas iz ovog filma radove,pa sad neznam dali ima veze,ali nije mi ni blizu njega,ja bar vidim ovo kao totalno dugaciji pristup koji nema veze sa njegovim,svakao medju boljim sf filmovima svi delovi. :)

0   Spam
darko87djuka   (2014-01-14 10:45 PM)
dobar SF film

0   Spam
aleksandardzinic   (2013-12-26 6:06 PM)
Komentarisao sam pocetak ovog filma. Nisam sve Americke filmove strpao u isti kos,to nikako ne bih ni uradio. Gledao sam puno Americkih fimova i ovog i ostalh zanrova, zaista ima divnih ostvarenja,ali eto desi se po nekad da naletim na neki iritantan.Poznato je da su nastavci uvek losiji od originala.

0   Spam
aleksandardzinic   (2013-12-25 1:37 PM)
Moram odmah da komentarisem. Na pocetku filma klasicno Americko sranje. Prvo otisak stope a zatim i ono sranje sa zastavom i kako je to za celo covecanstvo! Sve u stilu: Mi smo humani i puni ljubavi, mi volimo sve narode imi smo najbolji! Heeej!!!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|