IMDb rating
Vladimir Mačak i Hector Štakor, dva hirovita tajna agenta koji su sušta suprotnost jedan drugom, pokušavaju vratiti tajni materijal koji su ukrali nepoznati uljezi, iskupiti se kao špijuni i spasiti svijet s ruba uništenja. Specijalni agent, Vladimir Mačak, možda je glavni špijun Tajne službe, ali ne ide mu slušanje naredbi.... Za kaznu je poslan na platformu na pučini gdje se čuva misteriozan tajni teret nazvan Radiuzite, u pratnji ekscentričnog novog agenta, Hectora Štakora. Kad lopovi provale na platformu i ukradu Radiuzite pod njihovim nadzorom, neobični dvojac prisiljen je surađivati upuštajući se u uzbudljivu tajnu misiju u kojoj moraju pronaći ukradenu robu, iskupiti se kao špijuni i spasiti svijet s ruba uništenja.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
cavijago   (2021-04-27 9:28 PM) [Sadrzaj]
da

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|