» » Avanture, Strani Filmovi, 2014, Sci-Fi, Akcija

Star Wars: Threads of Destiny (2014)

94 godine nakon bitke kod planete Javin, Nova Republika je vaskrsla i demokratija ponovo vlada galaksijom. Red džedaja je ponovo uspostavljen na planeti Javin IV i nastavio je da obučava nove džedaje u duhu mira i pravde. Ali ni u ovom novom svetu nije sve mirno. Pad Imperije je iskoristilo drevno Skenvi carstvo da izađe iz senke. Skenviji pokušavaju da preuzmu kontrolu nad svim vrednim resursima (rudama) galaksije i na taj način osiguraju pobedu u predstojećem ratu protiv Republike. Ako planeta odbije da im se pridruži, Skenviji preduzimaju vrlo agresivne akcije. U tu neprijatnu situaciju uhvaćena je i miroljubiva planeta Korin.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
NemanjaMikser   (2018-07-09 3:10 PM)
Inače, koliko sam ja na netu našao o filmu, u pitanju je Fan-Made film. Zato su ga ovi od strane Star Warsa i odobrili, pošto u suprotnom ne bi mogli da koriste Ime Star Wars. Zato su glumci amateri a i efekti su takođe takvi kakvi su, iz tih razloga. :)

0   Spam
zajackod   (2018-07-09 4:26 AM)
Dobar je ... Svidja mi se film ... Iako je cinjenica da je uradjen amaterski ,pocevsi od glume ,pa do samih specijalnih efekata ...  lol ... !!!

+1   Spam
Always_love   (2018-07-08 8:16 PM)
Ne gledajte,ovi se sprdaju sa Star Wars fransizom..pogledajte trailer i pucacete sami sebi u glavu  da  lol

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|