» » Romantika, Drama, Strani Filmovi

Step Up 2: The Streets (2008)

IMDb rating
Andie West je šesnaestogodišnja ulična plesačica. Nakon što joj premine majka odlazi živjeti kod majčine najbolje prijateljice Sarah. Andie često izbjegava školu i provodi vrijeme sa ozloglašenom skupinom plesača zvanom 410, te je Sarah namjerava poslati da živi kod tetke u Texasu. Njen prijatelj Tyler je nagovara da se prijavi na audiciju za Školu Primjenjenih Umjetnosti Maryland. Iako direktor nije siguran da je želi u školi, Andie bude primljena. Zbog školskih obaveza Andie ne može dolaziti na vježbe i bude izbačena iz 410, no ona sastavlja vlastiti plesački tim koji uključuje najboljeg plesača u školi, Chasea. Sastaju se poslije škole te vježbaju kako bi pobijedili tim 410 u tajnom plesnom natjecanju znanom kao The Streets.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+3   Spam
Korisnica   (2014-01-13 7:56 PM) [Sadrzaj]
Izvanredan film juhu .

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|