» » Drama, Strani Filmovi, 2015

Stolen from the Suburbs Aka Stolen from Suburbia (2015)

IMDb rating
Triler na jednu od bolnih tema današnjice - otimanje mladih djevojaka i dječaka koji se prodaju kao seksualno roblje.Katherine strepi za svoju šesnaestogodišnju kćer Emmu (S. Sweeney) jer je svjesna kakve sve opasnosti prijete mladim djevojkama, osobito zato što su se nedavno iz mirnog Wisconsina doselile u Kaliforniju. Traži od Emme da je upozna s mladićem kojega je nedavno upoznala, a kad Emma to odbije, majka je kazni zabranom izlazaka. No, Emma se iskrade iz kuće, kako bi se našla sa svojom prijateljicom Courtney (T. Jackson) i njezinim novim dečkom Johnnyjem (M. Famiglietti), preko kojega je i upoznala Adama (N. Roux). Na mjestu sastanka nađu se samo Courtney, Johnny i Emma, a Adam je navodno poručio po Johnnyju da je bolestan i da ne može doći. Emma ne želi ostati smetati prijateljici i njezinom dečku, pa krene sama kući. Na svoje iznenađenje, sretne Adama, koji joj kaže kako je izmislio da je bolestan kako bi ostao s njom nasamo. Ponudi joj kavu nakon koje je Emma omamljena. Zatim je odvuče u prolaz u kojemu ih nitko ne može vidjeti. Isto to dogodilo se i s Courtney...Za to vrijeme Katherine prijavljuje nestanak policiji, no policija je inertna i ne poduzima ništa. Jedinu pomoć nalazi u volonterskoj udruzi Spasimo nevine, koja poznaje situaciju na tržištu seksualnim robljem.U Sjedinjenim Državama svakodnevno nestaju na tisuće malodobnih djevojaka koje se prodaju za prostituciju, a najvišu cijenu među njima postižu djevice, koje odlaze posebnim "sladokuscima".
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
RobiMM91   (2019-10-25 3:43 PM) [Sadrzaj]
Pored toga što je film B produkcije sa dosta tehničkih greški, i drugih nedostataka, sve to nije toliko ni bitno kada je ova mučna tema u pitanju, zato ne bih mogao da mu dam neku konkretnu ocenu ali je dobar

+1   Spam
ubrzanritam   (2019-10-18 10:32 PM) [Sadrzaj]
Dobar

+1   Spam
dijana111   (2019-10-18 6:12 PM) [Sadrzaj]
Dobar film.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|