» » Avanture, Strani Filmovi, Sci-Fi, Akcija, 2019

Terminator: Dark Fate (2019)

IMDb rating
Prošlo je 35 godina od prikazivanja prvog Terminatora, a u novom nastavku gledamo legende iz prvog filma. Serijal se vraća korijenima, ali ima i suvremenu senzibilnost baziranu na kolektivnoj anksioznosti oko umjetne inteligencije. Prva dva filma o Terminatoru su se bavila tjeskobom o strojevima iz budućnosti i prihvaćanjem istih u fantastičnom kontekstu. Ideja ovog filma je predstaviti priču koja ima smisla u sadašnjosti. Puno toga čini se kao prognoza jer postaje realnost svijeta u kome živimo.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
telekom   (2020-01-15 2:10 PM)
Kao veliki ljubitelj  ovog serijala,mislim da nista vise ne bi trebalo da snime,jer postaje toliko nelogicno nedovoljno kreativnosti u ovoj prici,po meni vredi pogledati nista posebno 4/10.

0   Spam
cavijago   (2020-01-15 1:23 AM)
Odličan  da

+2  
NemanjaMikser   (2020-01-14 10:33 AM)
Ubačen HD snimak.

0   Spam
marinko9   (2020-01-02 4:34 PM)
loš snimak trecina filma crn ekran , savjet čekajte bolji snimak i prevod !

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|