» » Strani Filmovi, Triler, Drama

The Aura - El Aura (2005)

Ricardo Darín, jedan od najpopularnijih argentinskih glumaca, je Esteban Espinosa, preparator koji pati od epilepsije i provodi vrijeme zamišljajući savršeni zločin. Film je osvojio brojne nagradne no najviše se pamti kao posljednje djelo prerano preminulog redatelja, Fabiána Bielinskyja.
Esteban Espinosa je preparator životinja čudnih osobina koji posjeduje fotografsko pamćenje i doživljava nasumične napadaje epilepsije. Kako bi pobjegao od usamljene svakodnevice, provodi dane u maštanju o savršenoj pljački. Kada, uslijed jedne nesreće, konačno dobije priliku, odlučuje provesti svoj plan u djelo. No, život u svijetu stvarnog nasilja mogao bi Espinosi – i lijepoj mladoj ženi koji je uključio u svoje planove – dati smrtonosnu dozu realnosti. Esponiza se mora odlučiti je li savršen zločin doista vrijedan te cijene.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
skubi77   (2016-10-03 5:43 PM)
Odlicna drama.... gj

0   Spam
GothicWolf   (2013-04-14 2:24 AM)
Film nevalja nista! Ne trosite vreme na ovo!

0   Spam
faenea   (2013-04-13 3:34 PM)
Bielinsky je bio veeeliki genije... i ovaj film, kao i Nueve reinas, gde glumi takodje ovaj glumac, su vrhunski i za svaku pohvalu i preporuku (y)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|