» » Strani Filmovi, Romantika, Komedije, Drama

The Barber of Siberia (1998)

Godina 1905., Springfield, Massachusetts. Sredovječna Jane (J. Ormond) piše pismo svom sinu Andrewu (D. Evans), koji je na ljetnoj vojnoj obuci, kako bi mu otkrila njegovo porodično porijeklo. I dok njegovi kolege nemaju ništa protiv da narednik zbija šale na račun Mozarta, Andrew je iskreni zaljubljenik u muziku i ne želi im se pridružiti.Dvadeset godina ranije. Jane Callahan putuje carskom Rusijom upoznavši u vozu kadeta Andréa Tolstoja (O. Menshikov) čija joj se neposrednost i oduševljenost muzikom odmah svidi.U Rusiji je i američki izumitelj Douglas McCraken (R. Harris) koji domaćinima nastoji prodati svoj najnoviji stroj za obradu trupaca. Douglas smatra da bi mu Jane mogla pomoći u poslu šarmirajući generala Radlova (A. Petrenko) koji se nalazi na čelu ruske vojne akademije. No Jane sve više privlači mladi entuzijast André.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
NadjaGM   (2013-05-16 3:17 AM)
Samo me nervira ova sinhronizacija.Upropasten divan film... lele

0   Spam
fificudakinja   (2013-04-06 5:27 AM)
Divan film,divan :)

+1   Spam
Danlo   (2013-03-06 9:54 PM)
U cemu je problem? trazite mi da se registrujem da bi gledao film i kad izdvojim svoje vreme, dam vam svoje podatke tek onda ustanovim da film ne radi? Sto zaje*bav*ate posten narod? Hvala!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|