» » Drama, Horor, Misterija, 2015, Strani Filmovi

The Childhood Of A Leader (2015)

IMDb rating
Ovaj film nam donosi priču o usponu fašizma u 20-om veku i govori o Američkom dečaku koji živi u Francuskoj 1918. godine a čiji otac radi za vladu SAD na stvaranju Versajskog ugovora.Ono o čemu on svedoči pomaže da se oblikuju njegova uverenja-i mi smo svedoci rođenja zastrašujućeg ega.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
MargotCinema   (2016-08-22 9:44 PM)
Film jeste mračan ,ali mislim da nije stvaran samo za kulturnu elitu. U filmu primećujemo malog, nejakog dečaka koji žrtvuje svoju jedinu, platonsku ljubav-učiteljicu fancuskog Adu radi majčinog mira i spokoja, koja nosi frustracije zbog politikom opsednutog muža, a koji ,opet, nosi svoje frustracije zbog sexualno indiferentne žene.Iako je pokušao da spasi majčin mir ona i dalje izliva svoje frustracije na krhkog dečaka, a otac opet na dečaka. I tada smo svedoci kako se oblikuje monstrum.

0   Spam
KosovoJeSrbija   (2016-08-24 5:49 PM)
Хватање за груди је далеко од платонске љубави :) Шалу на страну, али никада нисам био љубитељ екранизација Кафкиних или Орвелових дела, зато ми се вероватнио није свидео ни овај филм.

0   Spam
MargotCinema   (2016-08-25 0:03 AM)
Ali ne može da se kaže ni da je telesna ljubav , zar ne? Mislim da je akcenat dat na dečakovom ranom sazrevanju i osetljivom periodu njegovog života. U sceni koja prethodi tom dodiru, dečak posmatra Adu dok čita lekciju na francuskom. Dečak primećuje da devojka nema donje rublje ispod bluze. Tada je , prvo, dodiruje svojim malim, nežnim dlanovima po licu, a onda dodiruje njene grudi. Onda ga ona upita: Zašto si to uradio? Dečak odgovara: to radim mami svako veče.
Dakle, ipak je u pitanju dete koje je u osetljivoj razvojnoj dobi, i tu je glavni akcenat. Naravno, niko te ne osuđuje što ti se film ne dopada, , već se samo nisam složila s tobom da je stvoren samo za kulturnu elitu.

0   Spam
whitetrash   (2016-08-30 9:12 PM)
Verujes da ga mozemo sa uzivanjem odgledati mi ne pripadnici kulturnih elita. Za sat ipo cu imati odgovor od sirih narodnih masa.

0   Spam
KosovoJeSrbija   (2016-08-20 10:29 PM)
Искрено, колико презирем холивудску површност толико не волим када филм има превише дубљих порука које се праве за културну елиту. Филм може да се одгледа али ја нисам превише одушевљен.

0   Spam
MargotCinema   (2016-08-20 6:30 PM)
Odličan!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|