» » Triler, Strani Filmovi, Sci-Fi, 2019, Horor

The Honeymoon Phase (2019)

IMDb rating
Tom i Iv su mladi par kome je potreban novac. Oni slažu u vezi sa svojim odnosom da bi učestvovali u Milenijumskom projektu, eksperimentu za bračne parove koji predvode misteriozni Direktor i Rukovodilac. Da bi dobili 50.000 dolara, Tom i Iv moraju da prežive 30 dana zajedno u izolaciji, u futurističkoj kući, dok istraživači pokušavaju da otkriju zašto parovi prestaju da se vole. Tokom njihovog boravka, Iv postaje nasilna i gubi razum, pitajući se da li zaista poznaje svog ljubavnika. Paranoidni naučno-fantastični triler o poverenju u vezama, “Faza medenog meseca” je neka vrsta klasične “Zone sumraka” ili savremenog “Crnog ogledala”, koji nam pruža zastrašujući odgovor na pitanje “Koliko dobro možemo da upoznamo drugu osobu?”
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|