» » Romantika, Drama, Strani Filmovi

The Horse Whisperer (1998)

Annie MacLean (K. Scott Thomas) glavna je urednica pomodnog njujorškog magazina. Cijele dane provodi u redakciji, a s mužem Robertom (S. Neill) i trinaestogodišnjom kceri Grace (S. Johansson) katkad više razgovara mobitelom nego "oci u oci". Jednog snježnog timskog dana Grace ode s prijateljicom na jahanje nedaleko njihovog vikend-imanja. Njezin konj Pilgrim, kojeg obožava, vrlo je nemiran i u jednom trenutku nacu se na prometnoj cesti. Na njih naleti veliki kamion. Pilgrim je teško ranjen, a Grace ce nakon bolnice hodati sa štakama. Njezina prijateljica i prijateljicin konj u nesreci su poginuli. Annie osjeca da zacjeljivanje Graceinih psihickih rana ovisi i o Pilgrimovom ozdravljenju. U jednom magazinu naice na clanak o kauboju Tomu Bookeru (R. Redford) koji živi daleko na Zapadu, u Montani, i koji razumije "tajni govor" konja.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
cukovka   (2014-05-08 11:35 PM) [Sadrzaj]
ne radi

0   Spam
Admin   (2014-05-08 11:46 PM) [Sadrzaj]
Sada je ok.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|