» » Drama, Strani Filmovi, 2021

The Last Execution (2021)

IMDb rating
Ambiciozni naučnik Franc Valter ne okleva kad mu obećaju mesto profesora na univerzitetu. Odmah prihvata, obećava apsolutnu odanost sistemu i pristaje da radi za spoljnu obaveštajnu službu DDR-a dok ne dobije mesto profesora. Zajedno s kolegom Dirkom šalju ga na inostrane zadatke u Zapadnu Nemačku. Franc uskoro mora da upotrebi ucenu da bi naterao nevine ljude da progovore. Njegovi pretpostavljeni idu i dalje: izbeglice iz DDR-a i njihovi rođaci su mete – treba ih psihički uništiti, i slede falsifikovana pisma, medicinske dijagnoze, nadzor i prisluškivanje. Međutim, ovo je više nego što Franc može da podnese... Ova uzbudljiva istorijska drama inspirisana je životom i smrću Vernera Teskea, poslednjeg zatvorenika pogubljenog u bivšoj DDR.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|