» » Drama, Strani Filmovi, Istorijski, Akcija

The Last Samurai (2003)

Kapetan Nejtan Algren (Tom Kruz) je izgubljen. Borbe koje je nekada vodio sada izgledaju daleke i nevazne. Jednom je rizikovao svoj zivot za cast i zemlju, ali se u godinama posle gradjanskog rata svet promenio – pragmatizam je zamenio hrabrost, a sopstveni interesi zauzeli su mesto zrtve i casti. Negde na zaboravljenim poljima blizu obale reke Vasita, Algren je izgubio svoju dusu. Drugi vojnik video je njegov nacin zivota kao slom. On je Kacumoto (Ken Vatanabi), poslednji vodja srednjovekovnih ratnika – samuraja, koji su posvetili svoje zivote spasavanju vladara i zemlje. Staze dvojice ratnika spojile su se kada je vladar Japana uhvatio Algrena da trenira prvu japansku modernu vojsku.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Maestyck   (2016-11-17 4:40 AM) [Sadrzaj]
5/5 ..ko voli ovakve filmove :)

+1   Spam
samed9   (2014-10-11 2:27 AM) [Sadrzaj]
milion put ga gledao, i opet bi :D

0   Spam
djolewot   (2013-05-19 4:33 AM) [Sadrzaj]
extra

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|