» » Drama, Triler, Strani Filmovi, Misterija

The Life Before Her Eyes (2007)

Diana (Uma Thurma), žena i majka iz predgraca, pocinje propitkivati svoj naoko savršen život, a i svoj zdrav razum na petnaestu godišnjicu tragicne pucnjave u srednjoj školi. Vracajuci se u prošlost, upoznajemo Dianu kao živahnu srednjoškolku koja se sa svojom sramežljivom najboljom prijateljicom Maureen (Eva Amurri) bavi tipicnim tinejdžerskim aktivnostima: markira nastavu, mašta o deckima i zaklinje se da ce napustiti uspavano predgrace cim joj se ukaže prilika. Stariju Dianu mecutim progoni sve napetiji odnos s Maureen kako se približava dan pucnjave u školi. Te uspomene prekida idilicni život koji vodi sa svojim mužem profesorom Paulom i njihovom kceri Emmom. Dok se život starije Diane rasplice,mlaca se Diana približava tom fatalnom danu, a velika zagonetka polako se razrješava.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
makejohnny   (2014-03-30 8:06 PM)
ono sto kazu, proletio mi zivot pred ocima. by the way, odlican film.

0   Spam
Symbyl   (2013-08-16 8:20 AM)
Jako zanimlljiv film , ali moram da priznam da me je kraj filma toliko zbunio da sam morala da idem na google da procitam misljenja i komentare drugih ljudi da bih razumela . Preporucujem svima da koji gledaju ovaj film - prate desavanja sa punom paznjom kako se ne bi zeznuli i smorili na kraju kao ja . Inace svideo mi se i toplo preporucujem :)

0   Spam
irongru   (2013-07-27 2:04 AM)
jako dobar film ... 8/10

0   Spam
Shtula   (2013-07-21 10:15 PM)
Vrlo dobar. :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|