IMDb rating
Briljantna, ali povučena autorica Loretta Sage svoju je karijeru provela pišući o egzotičnim mjestima u ljubavno-pustolovnim romanima sa zgodnim modelom Alanom (koji se nalazi na koricama knjige). Tijekom turneje na kojoj s njim promovira novu knjigu, Lorettu otme ekscentrični milijarder koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada. Želeći dokazati da može biti heroj i u stvarnom životu, Alan kreće u akciju spašavanja. Ovaj nevjerojatni par se ubrzo nađe u epskoj avanturi u divljini džungle gdje će morati surađivati kako bi preživjeli i pronašli drevno blago prije nego se zauvijek izgubi.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
-1   Spam
TIGERVR   (2022-05-16 11:37 PM) [Sadrzaj]
Pa i nije baš toliko loš. Ima nekih dobrih fora, priča za ovu vrstu filma sasvim razumljiva. Može da prođe zbog Sandre :)

-1   Spam
Americanwoman   (2022-05-13 8:46 AM) [Sadrzaj]
Uzas ja sam zaspala na ovo i premotala niti komedija niti parodija niti film zaobici u sirokom luku

+1   Spam
zulajatadic   (2022-05-11 8:19 PM) [Sadrzaj]
Užas

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|