» » Strani Filmovi, Sci-Fi, Akcija, 2021

The Matrix Resurrections (2021)

IMDb rating
Četvrti deo čuvene SF franšize! Prikaz distopijske budućnosti u kojoj je čovječanstvo zarobljeno u simuliranoj stvarnosti, Matrici, očaralo je gledatelje daleke 1999. godine. Takva simulirana stvarnost oduševila je impresivnim vizualnim efektima, slojevitom, zahtjevnom pričom koja kombinira filozofiju, religiju, etiku i tehnologiju. Matrix će svojom složenom radnjom, uvelike inspiriranom filozofijom, gledatelje prisiliti na drugačiju vrstu sudjelovanja u filmu – na promišljanje o osobnim stvarima, identitetu, postojanju i moralnim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktualna kao danas, u vremenu u kojem živimo.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Sifurs   (2022-01-10 10:53 PM) [Sadrzaj]
Ovi "stručnjaci" koji pišu da film nije dobar - nemaju pojma! Preporuka onima koji su upućeni i koji razumeju tekuće događaje.

0   Spam
Sovko   (2022-01-04 2:22 PM) [Sadrzaj]
ne znam mene uopšte ne vuče da pogledam ovaj deo nzm

0   Spam
MeraklijaNG   (2022-01-01 9:01 PM) [Sadrzaj]
Pozdrav i srećnu novu godinu želim svima :)
Za razliku od modernih filmova sa plitkim pričom i mnogo cgi tabanja, ovaj film me je podsetio na stare dobre sci-fi filmove i serije. Svaka scena ima svoje mesto, i iz filma se mogu izvući mnoge kritike modernog društva i pouke. Nije nešto najbolje što sam ikad odgledao ali je po meni najbolji nastavak originalnog Matrixa i def. ću film odgledati opet jer mi se čini da sam mnogo stvari u filmu propustio. Slažem se da ima previše nepotrebnih flashbackova, to su uradili valjda da bi približili film i mlađima. Priča nema pravi zaključak tako da očekujem novi nastavak.

0   Spam
Brnatovic   (2021-12-30 5:25 PM) [Sadrzaj]
Ja nzm onu lanu treba dobro isamarat i opet da pravi film ovaj film je uzasan vrv cu dobro pamtiti sva tri dela ali ovaj uzas !

0   Spam
livestrong   (2021-12-30 3:16 AM) [Sadrzaj]
Sledgehammer je sve lepo objasnio , u potpunosti se slazem za njegovim misljenjem

0   Spam
cavijago   (2021-12-28 0:24 AM) [Sadrzaj]
Dobar  da

0   Spam
Sledgehammer   (2021-12-27 8:26 PM) [Sadrzaj]
Holivud je počeo da liči na Fricla koji drži ćerku/franšizu u podrumu i konstantno je siluje ne bi li izvukao jos neki dolar iz ljubitelja iste (Star Wars, neko...?). Ako je do teme večne ljubavi, ima već dovoljno bljuzgi tog tipa da se nisu morali truditi. E sad, da se film može pogledati može, slažem se da bi bilo bolje da su Hugo i Lorens reprizirali uloge ako zbog ničeg drugog ono zbog nostalgije. Ali realno, da nosi neku umetničku vrednost, daleko od toga, da se ne lažemo... Film je konfuzan, gomila neportebnih flashback-ova, CGI je ok ali akcione scene izgledaju mnogo lošije od prethodnih delova... Smešno je što originalni film star već 20 leta izgleda bolje smislenije i organizovanije. Mislim da ni druga dva nastavka nisu bila potrebna, ali ovaj baš nije. Ja tako...

1-7 8-13
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|