» » Strani Filmovi, Sci-Fi, Akcija

Minority Report (2002)

IMDb rating
U 2054. godini čovječanstvo je doseglo toliku razinu tehnološkog razvoja da može rekreirati ljudske snove koristeći kompjutere i monitore koji ih pretvaraju u holograme.Nakon što John Anderton (Tom Cruise) izgubi sina, kako bi spriječio da drugi dožive istu bol pridružuje se specijalnome policijskom timu koji kriminalce hvata prije nego što počine ubojstvo. Troje medija posebnih mentalnih sposobosti u stanju je vidjeti buduća ubojstva, a ono što oni vide, uz pomoć modernih tehničkih pomagala mogu vidjeti i članovi Andertonove postrojbe, koji analiziraju podatke, identificiraju žrtvu i počinitelja, te nastoje spriječiti ubojstvo. Jednog dana, međutim, Johnov se život okreće naglavačke kada mediji imaju viziju kako ubija čovjeka kojega ni ne poznaje. U bijegu od vlastitih kolega, Anderton mora dokazati svoju nevinost i otkriti je li ovo ubojstvo doista jedan od rijetkih slučajeva kada jedan medij vidi drugačije od ostala dva - poznat kao specijalni izvještaj.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Dro0ps   (2016-02-14 5:52 PM) [Sadrzaj]
10/10

+1   Spam
Mpektown   (2015-11-06 0:33 AM) [Sadrzaj]
Hvala da

+1   Spam
dukyzenga   (2014-04-20 3:28 AM) [Sadrzaj]
fenomenalan film  da

+1   Spam
mrVlatk0   (2013-06-01 7:24 PM) [Sadrzaj]
Ne mogu da verujem, kako to da ovo nije jedan od gledanijih filmova.. Vrlo dobar :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|