» » Avanture, Triler, Strani Filmovi

The Missing (2003)

IMDb rating
Film "Nestale" je priča o Megi Gilkeson, mladoj ženi koja podiže dve ćerke u izolovanoj divljini bez zakona. Kada stariju ćerku otme ubica - psihopata tajanstvenih moći, Megi je prinuđena da se ponovo ujedini sa davno otuđenim ocem da bi je izbavila. Ubica i njegovi brutalni sledbenici oteli su nekoliko drugih tinejdžerki, ostavljajući trag smrti i užasa po opustošenim predelima jugozapadne Amerike.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
zajackod   (2013-12-05 6:38 PM) [Sadrzaj]
Zanimljiv film ... Dobra radnja ,volim "dobri stari Divlji Zapad" ,glavni glumac Tommy Lee Jones ,koji mi je takodje stari COOL glumac ,onda Cate Blanchett ,a tu se pojavljuje i Val Kilmer i naravno iskrena ljudska patnja i prezivljavanje u tim danima kada je opasnost vrebala sa svih strana ... Veoma mi se svidja film ,a ocenu prepustam vama koji se odlucite na gledanje ovog Dramaticnog-Avanturistickog izdanja ... Pozz ...  da ... !!!  B)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|