» » Komedije, Strani Filmovi, 2018

The More You Ignore Me (2018)

IMDb rating
Ovo je topla, komična drama koja prati život nekonvencionalne porodice u ruralnoj Engleskoj 1980-ih. Đina je mlada majka koja pokušava da bude voljena majka i žena, ali ima problema sa mentalnim zdravljem. Stvari se pogoršavaju kada postane opsednuta lokalnim meteorologom, koji preti odlaskom u obližnju psihijatrijsku bolnicu. S godinama, i kako odrasta, njena ćerka Alis nikako ne može da prihvati mamu pod jakim lekovima, pa nastaje haos kada ona predloži da se ponovo poveže sa njom, što zauvek razdvoja porodicu. Prema pesmama grupe ’The Smiths’, film pruža ponekad snažan, ali komičan uvid u život u ovom neobičnom domaćinstvu, dok se bavi problemima mentalnog zdravlja i njihovim uticajem na porodicu.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|