» » Komedije, Strani Filmovi, 2011

The Muppets (2011)

Radnja filma 'The Muppets' vrti se oko spašavanja njihovog omiljenog pozorišta. Na njega je bacio oko teksaški naftni mogul jer je uveren da se ispod njega nalaze zalihe nafte. Kada to čuju tri verna obožavatelja Gary (Jason Segel), Mary (Amy Adams) i Walter oni odlučuju da ponovo okupe Muppet ekipu koja se u međuvremenu raspala. Kermit živi u svojoj holivudskoj vili i bori se s depresijom, Gonzo ima svoj vodoinstalaterski posao, Fozzie je okupio tribute-band 'The Moopets', Miss Piggy je modna urednica pariskog Voguea, a Zverko radi kao terapeut za kontrolu besa.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
NemanjaMikser   (2018-02-08 8:15 PM)
Dobra komedija/mjuzikl. :)

0   Spam
marshmalow   (2013-05-25 11:28 PM)
simpa je  da

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|