» » Triler, Strani Filmovi, 2020, Horor

The Orchard Aka Hunter's Moon (2020)

IMDb rating
Porodica Dilejni se seli iz velikog grada u tihu kuću na farmi na selu, gde su g. i gđa Dilejni odlučili da svoje tri ćerke tinejdžerke sačuvaju od zamki koje život u gradu može da donese. Njihov dom je predivan, rustikalan, i sve je čemu su se mogli nadati, uključujući velike voćnjake s jabukama, ali ne znaju da nije sve onako kako izgleda. Nešto veoma stvarno i zlo tumara tim voćnjacima. Sad je mirno, ali već je brutalno ubijalo i ubiće opet. Kad su se smestili, g. i gđa Dilejni odlaze na poslovno putovanje ostavivši ćerke same. Isprva su uzbuđene što ih roditelji neće nadzirati i čak su spremne da se zabave kad ih posete neki lokalni momci. Ali ta zabava kratko traje. Stvari se otrgnu kontroli jer momci ne prihvataju odbijanje. Hoće li devojke uspeti da se spasu?
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Kasialien   (2021-03-27 4:40 PM) [Sadrzaj]
Pa ok je filmić

0   Spam
suziii   (2021-03-26 4:10 AM) [Sadrzaj]
Previše naivno uradjeno

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|