IMDb rating
Slijedeći seriju neobjašnjivih ubojstava, odmetnuti svećenik započinje istragu koja ga baci u vrtlog nezamislivog zla, ubojstva i saznanja da postoji sudbina koja je gora od smrti. U Crkvi već stoljećima postoji tajni red. Svećenikova potraga dovodi ga do Izjelice grijeha: ključne figure u misterioznom i starom Redu. Njegova besmrtna uloga nije ništa manje nego igrati se Boga na zemlji odriješujući od neoprostivih grijeha izvan Crkve i tako dozvoljavajući velikom zlu da prođe nekažnjeno. Opterećen stoljećima grijeha on žudi za smrću, ali tko će pojesti njegove grijehe i udjeliti mu vječni mir? Tko će nastaviti njegovu mračnu tradiciju i nastaviti djelovanje Reda? Dok mladi svećenik otkriva odgovore i juri za ovim primjerima zla, mora se istovremeno boriti za spas vlastite duše kao i za dušu žene koju voli.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
zero0o   (2014-03-03 10:53 PM) [Sadrzaj]
Mada poanta može uvrijediti kršćane.Smatram da je uvik dobro pogledati sve iz svih uglova.

0   Spam
zero0o   (2014-03-03 9:53 PM) [Sadrzaj]
Film je zaista dobar, pokojni H. Leger je sjajan, radnja filma zanimljiva, poučna i dobro realizirana.Nećete faliti ako ga pogledate.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|