» » Strani Filmovi, 2011, Drama, Avanture

The Rum Diary (2011)

Dnevnik Ruma je film o novinaru-slobodnjak, 1960-tih godina, koji počinje da radi za jedne male novine u Portoriku.Pred Kempom se nalazi gomila opasnih tipova, ogrezlih u nasilju, drogama i alkoholu. Sve njih mora da nadmudri da bi osvojio ljubav zanosne Amerikanke, koja je još uvek u skladnom braku s svojim imućnim pohlepnim muzem.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
FUBAR   (2017-06-07 2:05 AM)
Solidna ,pa cak sta vise dobra Drama za pogledati (barem se meni svidelo).
Film "Fear And Loathing In Las Vegas" je totalno lud film sa J. Depp-om i mnogim jos poznatim glumcima ,pa ko zeli neka ga odgleda i uziva ... Film je na ovom sajtu i ovoj adresi:
http://www.vojvodinanet.com/publ/strani_filmovi/strani_filmovi/fear_and_loathing_in_las_vegas_1998/20-1-0-12542

+4   Spam
zajackod   (2014-05-16 9:25 PM)
Dobra Drama sa Johnny Depp-om zasnovana na Noveli Hunter S. Thompson-a ,a takodje je i posvecena secanju na njega...Preporucio bih onima ,kojima se svidi film da pogledaju i "Fear And Loathing In Las Vegas" iz 1998-me /takodje sa J. Depp-om,Benicio Del Toro+Cameron Diaz,Christina Ricci,Tobey Maguire/ ,koji je slicne ,ali mnogo "razuzdanije" radnje i istog vremenskog perioda desavanja ,kao i ovo ostvarenje ,a radjen je takodje po knjizi H. S. Thompson-a.Ja sam gledao dokumentarac ,ali i film koji mozete naci na ovom sajtu...Hvala "VN"-u na dobroj i zanimljivoj zabavi .....  da B)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|