» » Komedije, Strani Filmovi

The School of Rock (2003)

Pošto je otpušten iz svog benda, Djui Fin prihvata posao nastavnika u privatnoj školi, gde njegov slobodan način života, stavovi, muzika i glupiranje podstiču učenike da istraže one strane svojih ličnosti koje standardno obrazovanje ne ohrabruje. Finov pravi cilj na tom poslu jeste angažovanje devetogodišnjaka Jukija, koji važi za izuzetno talentovanog mladog gitaristu, kako bi sa njim osnovao bend kojim će pobediti u "borbi bendova".

Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+3   Spam
zajackod   (2013-04-11 10:51 AM)
Skroz EXTRA komedija sa poznatim /glumcem komedija/,ovde u glavnoj ulozi.Inace ,film ima veoma zanimljivu radnju + strava tj. odlicnu muziku u kojoj se uziva tokom celog filma ,malo po malo /Definitivno dobar "SOUNDTRACK"/..toliko i opustite se uz gledanje .. POZDRAV ... !!!

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|