» » Romantika, Drama, Strani Filmovi, 2015, Misterija

The Spirit of Christmas (2015)

IMDb rating
Božićna fantastično-romantična komedija / drama o neobičnom duhu koji zaposjeda kuću na prodaju.
Kate (J. Lilley) ima problem: još nije otkrila kako se zaljubiti. Zbog njezine hladnoće i nezainteresiranosti ostavljaju je svi mladići s kojima pokušava uspostaviti vezu. No, zato je u poslu itekako uspješna, čeka je promaknuće, jer je najbolja u svojoj kompaniji koja se bavi nekretninama. Kako je zapelo s prodajom Hollygrove Inna, njezin šef šalje nju da riješi problem. Jer problem nije običan: priča se da gostionicu i cijelu kuću zaposjeda duh...
Zanimljivo smišljena, lijepo snimljena fantastična božićna priča o duhu koji je zbog kletve osuđen da se vraća među žive dvanaest dana u godini i kojega ljubav oslobađa kletve.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Guruman   (2018-01-22 5:56 PM)
Ја волим овакве романтичне филмиће и није ме тешко њима дирнути, али покушаћу да будем објективан и рећи ћу да бих ја крај направио другачијим.

+1   Spam
Asteriks72   (2018-01-22 12:02 PM)
stvarno divan i romantican srce

+2   Spam
Vesnabv   (2018-01-21 11:10 PM)
Veoma lep film, preporučujem svim romantičnim dušama :)

+3   Spam
nina255   (2018-01-21 0:45 AM)
mnogo mnogo lep i zanimljiv ljubavni film sa prelepim glumcem:-)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|