» » Avanture, Drama, Strani Filmovi, 2019

The True Adventures of Wolfboy (2019)

IMDb rating
13-godišnji Paul pati od hipertrihoze, bolesti koja uzrokuje rast dlake po cijelom licu i tijelu. Nakon katastrofalnog karnevalskog iskustva u kojem se Paulu rugaju zbog izgleda, odlazi u potragu za majkom koja ga je napustila po rođenju. U New Jerseyju susreće razne neobične likove, uključujući još dvije mlade autsajderice: Aristianu, transrodnu djevojku koja radi u fušu kao drag-kraljica, i Rose, beskućnicu koja preživljava pljačkajući trgovine na benzinskim postajama. Dok Paul i njegove suputnice kreću dalje, progone ih na dva fronta: prvo, zlokobni gospodin Silk, zagonetni vlasnik karnevala bijesan na Paula zbog uništenja njegova putujućeg karnevala, i drugo, Pollok, policajka koju je Paulov otac unajmio da nađe njegova nestalog sina.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|