» » Drama, Strani Filmovi, 2018

The White Crow (2018)

IMDb rating
Film govori o Rudolfu Nurejevu, legendarnom ruskom baletanu koji je napravio nečuveni skandal kada je 1961. prebegao na zapad iz Sovjetskog Saveza. Fajns nam daje uvid u umetnikov rani život- film počinje njegovim rođenjem u vozu trans-sibirske železnice, i prati ga na putu da postane jedan od najvećih baletana svoje generacije. Svojeglav, drčan i neposlušan, Nurejev se od malena isticao i stekao reputaciju kao prava diva, ali i fantastičan talent koji je podstakao Aleksandra Puškina (Rejf Fajns), majstora Vaganova ruske baletske akademije, da ga uzme pod svoje. Na putovanjima u inostranstvo Nurejev je odlazio u pratnji KGB-a i njegovo ponašanje je bilo strogo ograničeno, ali je ipak imao prilike da stekne važne prijatelje, poput francuskinje Klare (Adel Eksarčopulos), koja je u mogućnosti da mu omogući politički azil. Priča prirodno kulminira momentom kada je Nurejev odlučio da pobegne svojim pratiocima i nikada se više ne vrati u Sovjetski Savez.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
loading...
loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
MargotCinema   (2019-09-05 0:10 AM)
Htela sam žuriti u kino ali me je put naveo sasvim na drugu stranu . Usput sam bila kivna na sebe. Hvala VN što ste mi nadoknadili ruza . Ipak, gluma me je razočarala i saznanje da je glavni lik a la homosexualite parasite , pa još i namršten . Da je samo homosexualite bilo bi ok, ali toliko iskoriščavanje drugih je neoprostivo. Najbolje je dao od sebe Fajns. Tako verna gluma.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|