» » Strani Filmovi, Misterija, Horor

The Woman in Black (1989)

IMDb rating
Nakon smrti bogate udovice, mladi suradnik u odvjetničkom uredu dobiva zadatak da posjeti njen sprovod, te da se pobrine za prodaju kuće. Već za vrijeme mise, mladić uviđa stariju ženu u crnom koja ga promatra. Žena ubrzo nestaje, a tijekom posjeta udovičinoj kući dolazi do još jednog jezivog susreta sa misterioznom ženom. Nakon što uviđa da se oko njega stvarno dešava nešto natprirodno, odlučuje se za prespavati u kući i otkriti misteriju njenih duhova.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Shadow325   (2015-04-05 3:25 PM)
Odlican stari horor, jedan od boljih starijih horora. Drugi deo je takodje dobar, ali ova starija varijanta je onako...posebna...ima taj stari fazon u sebi koji cini takve filmove jezivim ;)

+3   Spam
zajackod   (2013-10-06 0:11 AM)
Dobar stariji horror film koji svojom atmosferom i specificnom muzikom u odredjenim trenucima doprinosi opstoj dozi zastrasivanja gledaoca ,kao i atmosferi filma ,a to je upravo ONO sto se izgubilo vremenom u danasnjim horror filmovima tj. nedostaje im odredjeni "smek" kao sto imaju Hickokovi filmovi ili npr. "Shining" sa mladim Jack Nickolsonom i sl./moju poentu ce verujem razumeti stariji korisnici i svi ostali ljubitelji Horror filmova/ ! Vredan je gledanja u svakom slucaju ... !!! -POZDRAV ... !!!  B)

0   Spam
lollipop501   (2013-09-29 5:45 PM)
meni je drugi dio bolji strašnija verzija ovaj mi nimalo nije strašan

0   Spam
yugof   (2013-09-29 2:23 AM)
Jbt usrao sam se ...

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|