» » Komedije, Strani Filmovi, 2017, Horor

Tragedy Girls (2017)

IMDb rating
Najbolje prijateljice Sadie i McKayla žele se proslaviti na društvenim mrežama kao amaterske reporterke i ušle su u trag lokalnom poremećenom serijskom ubojici. Nakon što ga uspiju uhvatiti, drže ga na tajnom mjestu kao taoca. No ubrzo se sjete kako je najbolji način izvještavanja o budućim žrtvama da ih same ubiju.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
TIGERVR   (2018-02-20 1:34 AM)
Meni nije jasno kom zanru ovo pripada. Pocelo je kao parodija a zavrsilo se kao horor za tinejdzere :)

0   Spam
contessafonsenta   (2018-02-17 7:18 AM)
Ovaj film je sulud na prvi pogled, ustvari tačno napravljen da ljude učini bezosećajnim i nemoralnim biorobotima. Mlade devojke zavisne od društvenih mreža, psihopate ubice bez savesti i svesti i okolina koja se toliko ušuškala u obilje da ne shvata i ne vidi ništa. Na trenutke film je takav da zavodi gledalište da "navijamo" za ubice ali u realnosti, postajemo razumne životinje.

-1   Spam
EvilCat   (2018-02-13 2:37 PM)
Ne znam... Meni se film nije dopao.. Prvo mi je izgledao kao parodija,zatim kao skroz tinejdzerski film a više sam ljubitelj pravih horora-strave i užasa, tako da za moj ukus JOK. 0/10

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|