» » Drama, Strani Filmovi, 2012, Akcija

USS Seaviper (2012)

Njemačka podmornica U-234 izmjenjuje teret za Japancima. USS Seaviper mora saznati mjesto primopredaje i zaustaviti tu opasnu primopredaju. Kapetan USS Seavipera mora otići na kopno i napraviti izviđanje otoka blizu Sumatre. Podmornica biva ostvljena na zapovjedništvo izvšnom časniku, ali nakon što je on ozlijeđen sada je zapovjedink časnik Cutter. On nikako nije kvalificira za taj posao, a uskoro će dovesti posadu i podmornicu u opasnost jer će zaglaviti na dnu, sa limitiranom zalihom kisika, a na površini ih lovi japanski razarač. Moraju naći način kako da se obrane od razarača jer imaju jako važne vijesti koje moraju odnijeti u Pearl Harbor.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
zajackod   (2018-06-21 10:17 PM)
Solidan ratni film ... Licno volim filmove gde se obradjuju pomorske bitke ,posebno podmornice ,a zanr rata mi je medju omiljenim zanrovima ... Ovaj film nije nesto specijalno ,ali verujem da ce se svideti svim ljubiteljima ratne tematike ... !!!
Na "imdb"-u ima po meni jako losu ocenu dok je moja neka ocena "zlatna sredina" .....     5/10 ... !!!

0   Spam
smeker075   (2012-06-22 9:35 PM)
dobar film

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|