IMDb rating
Džuli (Džesika Rot) je tipičan primer “devojke iz doline” tokom 1980-ih. Ona je kreativna osoba slobodnog duha koja uglavnom provodi vreme sa drugaricama u tržnom centru Galerija i smišlja planove za matursko veče. Tako stoje stvari dok ne upozna Rendija (Džoš Viterhaus), pankera sa Sanset Stripa, koji prkosi svemu što Džuli i njeno okruženje predstavljaju. Uprkos protivljenju njenih prijatelja i porodice, Džuli mora da razbije stakleno zvono pod kojim živi da bi mogla da sledi svoje srce i otkrije šta zapravo znači biti “devojka iz doline”. Praćen saundtrekom rokenrol pesama iz ’80-ih, “Devojka iz doline” je muzička adaptacija filmskog hita iz 1983. koji je zauvek promenio život američkih tinejdžera.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|