Godina je 1985. i Amerika izgleda mnogo drukčije nego danas. Superjunaci nisu neki izmišljeni likovi, ili urbane legende, već su oni sastavni dio društva. Prema tome, za jednog prosječnog amerikanca nije ništa čudno ako u podzemnoj susretne Čovjeka Žarulju, ili ako u supermarketu naleti na svoju najdražu susjedu, Ženu Dinosaura. No, čak ni svi ti silni superjunaci nisu nisu u stanju riješiti Ameriku svih problema. Štoviše, čini se da stvari nikad nisu bile teže zahvaljujući napetoj političkoj situaciji sa Sovjetskim savezom. Naime, tenzije svakodnevno rastu te je čak i izmišljena sprava zvana Doomsday Clock. Ovaj 'sat sudnjeg dana' ima samo jednu zadaću – bilježiti sukobe između dvije svijetske velesile, a situacija je toliko ozbiljna da je na njemu samo pet minuta do ponoći, granice za koju nitko ne želi znati što skriva. U tom 'hrabrom starom svijetu' živi i Rorschach, pomalo oronuli, ali zato ništa manje motiviran maskirani superjunak koji će se uskoro naći u pustolovini svog života. Nakon ubojstva svog bivšeg kolege, ovaj hrabri odmetnik otkriva veliku tajnu – postoji urota čiji je cilj ubiti i diskreditirati sve superjunake, bilo da se radi o 'aktivnim', ili onima koji su u penziji. Rorschach se ponovno spaja sa svojom protukriminalnom legijom – raspuštenom grupom umirovljenih superjunaka od kojih još samo jedan ima supermoći – i tako otkriva sveobuhvatnu i uznemirujuću urotu koja je povezana s njihovom zajedničkom prošlošću i koja će imati katastrofalne posljedice u budućnosti. Njihova misija je čuvati čovječanstvo, ali glavno pitanje je tko čuva Čuvare?
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
loading...
loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
odin   (2014-08-24 0:22 AM)
"Čuvari" su dobra filmska adaptacija stripa koji je izlazio  sredinom 80ih godina prošlog stoljeća!strip je to koji je bio za mnoge
nepoznanica dok nije snimljen ovaj film!po meni ova ekranizacija  je uz
"Sin City"  ujedno i najbolja ekranizacija nekog stripa.

+3   Spam
Xqzme93   (2013-12-05 9:44 PM)
Najbolji film sa superjunacima, keve mi.

+1   Spam
danubius   (2013-07-04 2:26 AM)
Daj,stvarno nema smisla :D ,niste stavili opis filma ;).( Za one koji nisu razumeli šalu,da li iko misli da će admini da odgledaju 100 000 filmova i da svakome stave opis?Do sad nisam primetio da su omašili žanr nekog filma, i to je pohvala za trud).

0  
Nutella92   (2019-07-03 9:34 PM)
Evo za tvoju dusu stavljen i opis filma :D

-1   Spam
Srbu   (2013-05-21 10:53 PM)
:(

+2   Spam
SmipeR   (2013-05-06 2:08 PM)
Fenomenalan film... :D +8

0   Spam
Mandalay   (2012-06-30 1:09 AM)
Fllm je fantastican da

0   Spam
Petar_Veliki   (2012-06-25 11:35 PM)
Odlican! :D

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|