IMDb rating
Dvadeset dvogodišnja Rouz-Lin izlazi iz zatvora posle godinu dana zbog manjeg kriminalnog dela, ali nije mnogo naučila i željna je da nastavi tačno tamo gde je stala – želi da postane kantri pevačica. Činjenicu da ima dvoje dece mlađe od 10 godina o kojima već godinu dana brine njena majka nekako je zaboravila, ili je gurnula u deo mozga u kojem se nalazi ’ono za kasnije’. Prvo želi da se nađe s Eliotom, ali shvati da samo odlaže neizbežno i da se mora suočiti sa svojom majkom Merion. Kad napokon dođe kod majke, postane jasno da je njihov odnos leden, najblaže rečeno. Rouz-Lin oseća kao da je iz jednog zatvora otišla u drugi. Majka joj govori da se zaposli kao čistačica, ali ona samo želi da peva. Hoće li uspeti?
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|