» » Romantika, Drama, Strani Filmovi, 2020

Words on Bathroom Walls (2020)

IMDb rating
Adamu (Charlie Plummer) dijagnosticirana je mentalna bolest koju u školi taji. Živeći u strahu od razotkrivanja, nalazi povezanost s Mayom (Taylor Russell), koja ga nadahnjuje da otvori srce i ne bude definiran svojim stanjem. Priča o duhovitom i introspektivnom Adamu (Charlie Plummer), koji se čini kao tipična mlada odrasla osoba – pomalo zapušten s bjesnećim hormonima i uzbuđen zbog budućnosti u kojoj slijedi svoj san da postane kuhar. Izbačen iz škole na polovici četvrtog razreda nakon incidenta na satu kemije, Adamu je dijagnosticirana mentalna bolest. Na katoličkoj akademiji, kamo je poslan da završi školovanje, Adam se ne nada da će se uklopiti i samo želi zadržati svoju bolest u tajnosti dok ne upiše kulinarsku školu. Ali kad upozna otvorenu i žestoko inteligentnu Mayu (Taylor Russell), odmah nastane emocionalna i utješna veza. Kako se njihova romansa produbljuje, nadahnjuje ga da otvori srce i ne bude definiran svojim stanjem.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
lokafi   (2021-11-29 5:12 PM) [Sadrzaj]
Odličan film

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|