» » Avanture, Strani Filmovi, Sci-Fi, Akcija, 2019, Fantazija

X-Men: Dark Phoenix (2019)

IMDb rating
Tokom spasilačke misije u svemiru, Džin je gotovo ubijena kada je pogođena tajanstvenom kosmičkom silom. Kada se vrati kući, ta sila je učini još moćnijom, ali postaje i nestabilnija. U borbi s novom silom, Džin oslobađa moći koje ne može kontrolirati i razumeti. Budući da je Džin izvan kontrole, povrediće one koje najviše voli te uništiti sve veze koje drže X-ljude zajedno. Sada, kada im se porodica raspala, moraće naći način da se ponovno ujedine - ne samo kako bi spasili Džin, već da spase planetu od vanzemaljaca koji žele zavladati galaksijom.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
DOLOR   (2020-06-10 0:00 AM) [Sadrzaj]
definitno najgori dio od svih ali nije lose,moze se pogledati,a sto se tice reklama i cuda,stvarno je procedura dok se pusti film ali ajde

0  
vega777   (2020-03-04 1:11 PM) [Sadrzaj]
film ne prati uopste prethodne delove niti se da uklopiti u nesto nekako samo nabacano i hajt eto ga ..... moze se gledati ali moglo je mnogo bolje :)

+2  
Nutella92   (2019-12-29 10:26 PM) [Sadrzaj]
Da napišem poduže i ujedno odgovorim i tebi. Nadam se da će što više ljudi ovo pročitati, inaće ćemo svi mi iz administracije dobiti bensedin od lekara prepisano. :)

Ubačen je još jedan server. I sad ti misliš okej, ovaj server nema reklame koje me nerviraju super, ali već će za 10 dana neko drugi da pljuje da mu se i na novom serveru ubacuju reklame. TO tako ide. . Ono što je u našoj mogućnosti, mi popravimo, što nije nego dolazi od servera samih , ne možemo. Od sata do sata, minuta do minuta, može nešto da se promeni. I da ubace reklame ili da ukinu server. Može im se. I to je cena besplatnog gledanja koju svi plaćamo. 
Ako želiš sadržaj bez reklama, a ti idi u bioskop, drugačije, džaba i ti i ostali kukate nama i izražavate nezadovoljstvo, nama je iovako već muka što je zbog ovih servera koji su pukli , ovo već 20 put da čitav sadržaj moramo popravljati iznova. Ako misliš da je to jednostavno, a ti svrati do liste serija i filmova i pogledaj broj sadržaja pa podeli sa par članova administracije i videćeš kakva je računica. 

Kada vidimo i sami da se mnogo reklama na serveru skupi, pogotovu ako su neprimerene, pišemo njihovoj podršci i gledamo da izbegavamo postavljanje istog dok ne reše, ali ne možemo u tom trenutku smeniti sav sadržaj sa tim serverom %)

Pobogu malo razumevanja....

0   Spam
Always_love   (2019-12-29 11:03 PM) [Sadrzaj]
Moramo da kukamo :p Svako igra svoju ulogu kao B) %)

-1   Spam
Always_love   (2019-12-29 4:06 PM) [Sadrzaj]
A da,kad ukljucim adblocker onda mi porucuju da ga iskljucim kako bih uopste bilo sta gledao,vrzino kolo  >(

-1   Spam
Always_love   (2019-12-29 4:03 PM) [Sadrzaj]
Filmovi su super,prevodi,sve ali ovi oglasi ubijaju,znaci ceo film u jdnom delu gledam gole guzice...sve pokusao i nmg da iskljucim  cute  :(  <_<

0   Spam
Atina1   (2019-12-05 10:40 AM) [Sadrzaj]
ok filmic dosta divnih efekata ali da bi sve doslo na svoje treba jos jedan nastavak bar :)

0   Spam
cavijago   (2019-09-01 7:26 PM) [Sadrzaj]
Dobar  da

1-7 8-14 15-16
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|