IMDb rating
Zamjenik komesara policije organizira sastanak starijih časnika zbog porasta kriminala. Uzrok tomu su dvojica mafijaških donova, Madanlal Malhotra i Suraj Pratap Singh. Sukobi između njihovih bandi nekontrolirano se šire gradom. Uz preporuku načelnika policije, slučaju je dodijeljen inspektor s diplomom iz psihologijr, Kamdev Singh aliasa K.D., koji odlučuje riješiti sukob između bandi na nekonvencionalan način. Plan mu je pokušati dovesti Malhotrinu kćer, Priyu, i Singhovog sina, Rahula, u situaciju u kojoj će se to svoje zaljubiti čime će se prekinuti mržnja između njihovih očeva. Njegovi pokušaji rezultiraju još većom mržnjom pa se odlučuje na drastičnije poteze koji rezultiraju opasnim, ali i smiješnim završetkom.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|