Pocetna » Film


"Deadpool 2" želi Davida Harboura za Cablea.




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1024
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-03-04


Čini se kako je ekipa koja stoji iza nastavka Deadpoola jednako opsjednuta serijom Stranger Things kao i mi ostali. Navodno su bacili oko na Davida Harboura za ulogu Cablea. Iako se mutant koji putuje kroz vrijeme još nije pojavio na velikim ekranima, ima dosta opsežnu povijest sa Deadpoolom u stripovima.

Informacije vezane uz Harboura za sada nisu potvrđene, s jedne strane se priča kako je već bio na testiranju za ulogu, dok se s druge govori kako je za sada samo u najužem izboru. Navodno je i Kyle Chandler u obziru za istu tu ulogu. Harbouru superjunački filmovi nisu nepoznanica jer se prošle godine pojavio u Odredu otpisanih.



Cable je zapravo Nathan Summers, sin Scotta Summersa i klona Jean Grey, zahvaljujući nekoj manipulaciji Mistera Sinistera. Kao dijete je prebačen u jednu moguću priču u budućnosti. Tamo je odrastao i onda se kao odrasla osoba vratio u vrijeme kako bi se vratio u sadašnjost. To je dosta pojednostavljeno objašnjenje njegova života, inače je njegova priča puno kompliciranija, ali scenaristi Rhett Reese i Paul Wernick su već obećali kako će za film dosta pojednostavniti cijelu priču.

Lik ima sposobnost telepatije i telekineze. Njegove ljudske i nadljudske sposobnosti su još dodatno pojačane zahvaljujući tehno-organskim dijelovima tijela, uključujući ruku i oko, koje mu omogućavaju da se spoji sa strojevima i provali u računalne sustave.

Deadpool 2 se očekuje tijekom sljedeće godine, tako da sve ključne inforamcije o produkciji i glumačkoj ekipi očekujemo uskoro.


IZVOR


0   Spam
FUBAR   (2017-03-04 11:17 PM) [Sadrzaj]
Kao SF/FUN-u ,zvuci mi zanimljivo ,ali pravo misljenje cu imati tek kada odgledam celo ostvarenje.U svakom slucaju ne zvuci mi lose ...  da