Pocetna » Zanimljivosti


Devojka ima problem sa grudima - ne prestaju da joj rastu!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1102
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-02-19


Rejčel Aldana je jedna od retkih pripadnica lepšeg pola kojoj bujno poprsje smeta. Iako je ponosna na tutulu za druge najveće grudi u Velikoj Britaniji koju je osvojila 2007. godine, sada je veoma zabrinuta jer su iz godine u godinu sve veće.

Rejčel (24) se žali kako njene grudi svake godine rastu za po jedan broj, te da već duže vreme oseća strašne bolove u leđima. Želela bi da ih smanji, ali se plaši operacije.
- Užasno mi je samo kad pomislim na hiruršku intervenciju, ali ako nastave ovako da rastu, moraću nešto da preduzmem. Ovaj problem sam nasledila od moje majke, ona je grudi smanjila operacijom. Veliko je mučenje imati ova dva "čudovišta" na sebi koja su svake godine sve veća- kaže mlada Britanka.

Njene grudi su, dodaje, jako teške pa se boji da će joj vremenom kad joj više narastu praviti problem prilikom hodanja.
- Kada šetam ulicom imam utisak da je to sve što ljudi na meni vide. Lekari su mi rekli da je trebalo do sada da prestanu da rastu, i niko ne može da mi da odgovor na pitanje - zašto su sve veće i veće? Ne deluju prirodno i prouzrukuju mi strašne bolove u leđima, zbog čega moram redovno na masaže", požalila se Rejčel, koja drži titulu najvećih grudi u Velikoj Britaniji, posle dvadesetdevetogodišnje Done Džons.

Rejčel kaže da ni finansijski nije isplativo da ima velike grudi, te da ima problema i sa kupovinom grudnjaka.
- Stalno moram da kupujem veće brushaltere. Uglavnom ih nabavljam onlajn, a koštaju uglavnom po 40 funti. Potrošila sam pravo malo bogatstvo na grudnjake- žali se.
Prizaje da je uvek imala starije momke, jer, kako kaže, mlađi uvek gledaju samo u njene grudi.
- Ne treba da se stidim svog ogromnog poprsja. Moj dečko Džon me podržava i nikada mu nisu smetale moje grudi. Ali, kada smo se upoznali rekao mi je da se skoro uplašio, jer nikada nije video ništa slično.


+1   Spam
cp6uja   (2012-02-20 3:05 AM) [Sadrzaj]
Čudo joj nisu ponudili ulogu u porniću XD