Pocetna » Tracevi


Netflix ukinuo "Luke Cage" seriju
  Ocenite članak: 1
pregleda: 514
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-10-22


Samo nedelju dana nakon što su ukinuli Iron Fist seriju, dolaze vesti da je Netflix ukinuo i drugu Marvel/Netflix seriju, Luke Cage.

Na dan izlaska treće sezone Daredevila, kako donosi Deadline, Netflix je odlučio ukinuti Luke Cage seriju.

“Nažalost, Marvelov Luke Cage se neće vratiti za treću sezonu,” zajedno su izjavili Marvel i Netflix. “Svi u  Marvel Television i Netflixu su zahvalni požrtvovanim voditeljima, scenaristima, glumcima i ekipi.

Disney je već najavljivao da želi sve svoje serije na svojoj streaming platformi, a ovo se čini kao početak kraja između Marvela i Netflixa. Sada su na Netflixu još ostali Daredevil, Jessica Jones i The Punisher.

Očekuje se da će Disney iduće godine lansirati svoju platformu i priča se o tome da radi na novim Marvel serijama koje bi se fokusirale na likove poput Scarlet Witch i Lokija.

Još nema spomena oko toga hoće li Netflix pokušati upotpuniti tu prazninu serijom Heroes for Hire, vraćajući Luke Cagea i Iron Fista na male ekrane. 

Treća sezona Daredevila je nedavno izašla na Netflixu s hrpom pohvala kritike. The Punisher je nedavno završio snimanje svoje druge sezone, a izlazak bi trebao biti najavljen tokom idućeg meseca. Produkcija treće sezone serije Jessica Jones je trenutno u izradi i postoji velika mogućnost da će to takođe biti poslednja sezona.IZVOR


0   Spam
zajackod   (2018-10-23 10:47 AM)
Samo mogu reci . . . aaajoooj shit-a ... !!!