Pocetna » Zanimljivosti


Ghost Warrior 2-Nova Video Igra




  Ocenite članak: 2
pregleda: 985
Dodao/la: Xardas
datum: 2012-05-26


Snajpersko gađanje po Sarajevu tema je video-igrice "Ghost Warrior 2” koja treba da se pojavi u avgustu kao nastavak jedne od najpopularnijih video igrica, javljaju danas banjalučke "Nezavisne novine”.

Iako za sada nisu poznati svi detalji igrice, u trejleru za "Ghost Warrior 2 - The Sarajevo Urban Combat” koji je prezentovan na internetu i do sada objavljene slike, između ostalog, pokazuju malu decu koju majke ljuljaju na ljuljaškama u parku, a oko njih su srušene zgrade i zapaljeni automobili.

Na početku trejlera je natpis "’Operacija Arhanđeo’, Sarajevo, Bosna, 14. april 1993. godine”, a zatim se vide srušene zgrade, među kojima je i ona u kojoj se danas nalazi Savet ministara BiH.

Svuda okolo je vatra i vojnici koji snajperima gađaju ciljeve koji nisu precizno prikazani, pa se ne može reći o kakvim se metama radi, niti se navodi nacionalnost snajperista.

Igrica je zabranjena za mlađe od 18 godina.

"Igrica vas vodi u nove i još uzbudljivije visine nego njen najbolje prodavani prethodnik ‘Ghost Warrior 1’. ‘Ghost Warrior 2’ je grafički fantastičan i još izazovniji dok još jednom postajete deo snajperske jedinice za specijalne operacije i ubijate neprijatelje”, navodi se u prikazu igrice.

U igrici, u parku pored dece na ljuljaškama, čuje se pucanj ali se ne vidi šta se dešava jer se scena menja. Odmah zatim se čuje naredba da se "po svaku cenu eliminiše neprijateljska jedinica”, a nakon toga su prikazane scene uličnih borbi, kao i scene u kojima glavni junak ubija uniformisane ljude, a čuje se glas: "Sve što vam je potrebno je jedan precizan hitac.”

"O čemu razmišljam pre nego što povučem obarač? Pucam jednom i ubijem jednom. Ali ponekad jednostavno volim da ‘rasturam’ stvari”, čuje se glas snajperiste. Nakon što je ispalio hitac, čuje se pohvala koja dolazi sa radio-veze: "Odlično obavljen posao.”

Prva verzija igrice puštena je u prodaju u junu 2010. godine, do kraja 2011. prodata je u dva miliona primeraka, a košta oko 50 konvertibilnih maraka.



-1   Spam
$teX   (2012-05-27 11:23 AM) [Sadrzaj]
U kako ca ovo da se igra juhu