Pocetna » Zanimljivosti


Šta su radili pre nego što su postali slavni: Pi Didi čistio toalete, Džoni Dep prodavao hemijske




  Ocenite članak: 0
pregleda: 848
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-26

Slike iz Šta su radili pre nego što su postali slavni: Pi Didi čistio toalete, Džoni Dep prodavao hemijske Slike iz Šta su radili pre nego što su postali slavni: Pi Didi čistio toalete, Džoni Dep prodavao hemijske Slike iz Šta su radili pre nego što su postali slavni: Pi Didi čistio toalete, Džoni Dep prodavao hemijske Slike iz Šta su radili pre nego što su postali slavni: Pi Didi čistio toalete, Džoni Dep prodavao hemijske


Većina današnjih zvezda nije oduvek uživala u slavi i luksuzu. Neke su morale dobro da se namuče i rade svakojake poslove da bi preživele. Televizija "Foks njuz" zabavila se "čeprkajući" po prošlosti slavnih ličnosti i tako otkrila da je Džej Zi dilovao drogu, a kralj tok šoua Dejvid Leterman radio kao prezenter vremenske prognoze.


Bivši čistač toaleta

Pre nego što je postao doktor zavodnik u seriji "Uvod u anatomiju", Patrik Dempsi je učestvovao na takmičenjima u žongliranju.

Reper Pi Didi je čistio toalete u jednom meksičkom restoranu, a sličan posao obavljao je i Hju Grant, ali u poslovnici IBM-a u Londonu.


Gven Stefani je ribala podove

Gven Stefani se, takođe, bavila "poslovima higijene" - ribala je podove u restoranu brze hrane.

Za istog poslodavca, ali na drugim zaduženjima, radili su i Madona, Nik Kenon, Dženifer Hadson i Megan Foks, koja je maskirana u bananu reklamirala jedan kafić.

Džoni Dep je prodavao hemijske putem telefona, a Bijonse je metlom skupljala kosu u maminom frizerskom salonu.

A kada je reč o frizeraju, vlastiti salon imao je Deni Devito, a s češljem i makazama vešto je baratao i Džon Korbet.


Kluni je prodavao polise osiguranja

Džordž Kluni je prodavao polise osiguranja, a Bil Marej vruće kestenje ispred supermarketa, dok je Kalista Flokart bila instruktor aerobika.

Bilo je i sumornijih zanimanja: Ozi Ozborn je, na primer, radio u klanici, Vupi Goldberg u pogrebnom preduzeću, a Metju Mekonahi je godinu dana čistio pileći izmet na jednoj farmi u Australiji.


Tom Kruz je rasnosio novine

Pre nego što je postao planetarna zvezda i sajentolog, Tom Kruz je rasnosio novine, a Džon Malkovič razvozio decu školskim autobusom.


IZVOR


-3   Spam
KeX   (2013-10-28 6:07 AM) [Sadrzaj]
znao sam da ja i Kluni imamo neshto zajednichko lol :D