Pocetna » Film


Trailer za sjajni Ruski film Viking na Srpskom.




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1333
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-03-02


Film "Viking" reditelja i scenariste Andreja Kravčuka stiže u martu kod nas!

Radnja je smeštena u svet nestvarne i veličanstvene prirode, gde je čovek bio slab i održavao se u životu obožavajući prirodu. Surovi fjordovi i ledena mora razvila su u starosedeocima želju da budu dostojni ovog sveta. Iz Srednjeg veka dolazi nam priča koja je promenila Rusiju zauvek!

Krajem desetog veka, nakon smrti vladara kijevske Rusije, mladi knez je prognan. Okuplja vojsku nadajući se da će osvojiti Novgorod, ali na tom putu stoje mu vizantijske snage.

Uloge tumače Danila Kozlovski, Svetlana Kočenkova, Maksim Sukhanov, Igor Petrenko, Vladimir Jepifantsev, Andrej Smolijakov, Kiril Pletnev, Aleksandra Bortič.

"Naš film je priča o princu koji je stvorio rusku državu. Njegovi preci su došli iz Skandinavije. Mi govorimo o našim korenima, o onima koji su uspeli da ujedine narode i stvore su novu zemlju. U njihovim venama tekla je ne samo krv Slovena, već i Vikinga. Mi želimo da napravimo zabavan i spektakularan film zasnovan na ozbiljnoj ljudskoj drami, želimo da ispričamo priču o rođenju ljudske duše. I rođenju jedne države," rekao je reditelj.



IZVOR


-1   Spam
autobus   (2017-03-06 2:05 AM) [Sadrzaj]
„Викинг“ је снимљен по мотивима руских летописа из 12. века. То је прича о животу кнеза Владимира који је доспео на власт у Старој Русији и превео је у православље. Према најранијој хроници Кијевске Русије, Варјаг (Викинг) Рјурик је први основао Велики Новгород 862. године. Био је изабран као заједнички владар неколико словенских и финских племена.

0   Spam
FUBAR   (2017-03-04 11:27 PM) [Sadrzaj]
Ovaj film mi /barem po traileru/ ,obecava dobru radnju ,akciju i zabavu tako da jedva cekam da se pojavi i da ga odgledam sa uzivanjem + tema mi je posebno zanimljiva