• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Igre » Hill Climb Racing
Hill Climb Racing






90
poruka na forumu
11 23



post # 1 | 2013-12-23 , 2:44 AM

Mislim da su retki korisnici smartfona koji ne znaju ovu igru. Da ne dužimo mnogo, hajde da počnemo da je komentarišemo! Koja vam je omiljena staza i auto, rekordi i slično?

Naravno, ja sam najdalje dogurao na highway-u, sa rally car, 8166m.
Mada, omiljena staza mi je plaža, a auto - čamac.
Po mom mišljenju, najbolji načini da se zaradi novac jesu:
1, Rally car + highway - kada vam rally car bude na maximumu, počnite voziti autoput, i ako budete istrajni, možete zaraditi mnogo novca.
2. Motocross bike + moon - po mom mišljenju, najbolji način da zaradite da biste nabudžili rally car jeste da igrate motociklom na Mesecu, ali ga prvo maximizujte. Na Mesecu je teško dogurati daleko s nivoima, ali zato nema gravitaciju i možete se dugo zadržati u vazduhu. Kroserica je najpogodnija za to, jer nema silu prizemljenja, i ima mid-air control, pa tako se najlakše okreće od svih automobila (lako se okreće i traktor ali je teško zaustaviti ga kada jednom počne da se okreće). Običan okret je nešto lakše uraditi nego sa ostalim automobilima, dok je za back flip kroserica mama. + Air Time, i tu su pare!
3. Plaža. Na ovoj stazi se prilično lako napreduje s nivoima. Ja sam iz prve stigao do osamnaestog. Ništa drugo posebno.


Forum » Opste diskusije » Igre » Hill Climb Racing
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]