• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Zdravlje i Moda » PMS iz muške perspektive
PMS iz muške perspektive






3268
poruka na forumu
448 1828



post # 1 | 2013-01-01 , 2:04 PM

Znanost, medicina, književnost samo su neka od mnogobrojnih društvenih polja na kojima su žene dale neprocjenjivo puno čovječanstvu. Svaka od tih žena dobila je svoje mjesto u povijesti i moje ogromno poštovanje i zahvalnost.

Ovo nije priča o tim iznimnim ženama.

Ovo je priča o anonimnoj skupini pripadnica ljepšeg spola koje su 1980. godine došle do genijalne ideje. Shvatile su da posto je stvari o kojima muškarci, koliko god pametni bili, neće nikada znati ništa i odlučile su to iskoristiti.

Ideja je, na mušku žalost, brzo prihvaćena i raširila se svijetom poput epidemije. Ta ideja zvala se PMS.

Počeci te epidemije bili su light verzija onoga što muški doživljavaju danas. Počelo je nekontroliranim i besmislenim plakanjem, što je užasno zabrinjavalo muškarce, pa su se počeli ispričavati, a da nisu znali što su skrivili.

Uz isprike su počeli dolaziti i razni pa su žene, na tajnim sastancima, shvatile da su pronašle mušku Ahilovu petu i odlučile udariti još jače.

Promjene raspoloženja, nekontrolirano i nesuvislo blebetanje uz već istrenirano ronjenje suza, dovodile su muškarce diljem svijeta na rub očaja. Jadnici su bili poraženi, a da toga nisu ni bili svjesni.

Kako je vrijeme prolazilo tako je svaka ženska generacija dodavala određene komponente i dobile su PMS kakav danas poznajemo.

Dobile su ultimativni stroj za zbunjivanje i maltretiranje muškaraca i pet dana u mjesecu kada im je sve dopušteno.

Stoga dame, svaka vam čast na snalažljivosti i lukavosti, a za moje muške kolege diljem svijeta jedan savijet - 'be afraid, be very afraid' jer po svemu sudeći PMS nije još dostigao svoj vrhunac evolucije.

Činjenica: Tijekom onih dana u mjesecu, muškarci koji žive sa ženama, provedu 30% više vremena u kupaonici skrivajući se od svojih dragih.



Fajlovi: 8929432.jpg (56.7 Kb)

Ima ta jedna vrsta nedostajanja, po meni najgora, kada dvoje ljudi sjede jedno pored drugog i nedostaje im ono što više nisu...
Nekada sam anđeo, nekada demon... ali sam uvijek 100% žena...
Nikada nemoj odustati dok ne daš sve od sebe. Bolje je pokušati i ne dobiti ništa, nego ne pokušati i uvijek se pitati šta bi bilo da si pokušao...








10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 2 | 2013-02-06 , 8:37 PM

Eh da :D :D i oni pate s nama tako je to







  bane



326
poruka na forumu
87 477



post # 3 | 2013-02-16 , 5:30 PM

pa dobro tu ima istine,a i ne :p :p :p ...mada ja mislim da u tim danima treba biti uz zenu,zagrliti je,pricati s njom,govoriti joj lepe reci,ukratko da bude raspolozenija tih dana,i da joj sto lepse prodju ti dani :D to je moje misljenje,biti uz nju i kraj nje :D :D


Živi život,kao da ti je poslednji dan...

Come to the cabaret of desire :)








118
poruka na forumu
280 2811



post # 4 | 2016-11-03 , 7:33 AM

Bane, ne isplati ti se druze,..svakako ces da pogresis ahahah

Added (2016-11-03, 6:33 AM)
---------------------------------------------
Sto bi jedan decko rekao, u sred rasprave je devojka shvatila da nije u pravu, jedva sam zivu glavu izvukao hah



“And I urge you to please notice when you are happy, and exclaim or murmur or think at some point, 'If this isn't nice, I don't know what is.”


Forum » Opste diskusije » Zdravlje i Moda » PMS iz muške perspektive
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]