Pocetna » Film


7 zastrašujućih horor filmova koji dolaze u 2019. godini




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1240
Dodao/la: Casper
datum: 2019-03-28


Donosimo vam 7 zastrašujućih horor filmova koji nam dolaze u 2019. godini, kao i trailere za one koje ima. Ove godine nas čekaju neka zaista zvučna imena iz filmskog horor svijeta i ovo bi mogla biti godina nekih od najboljih horor filmova do sada. Od Oscarom nagrađenog redatelja horor filma Get Out, stiže nam novi film Us, novi Child’s Play film, Annabelle treći nastavak, dva filma prema knjigama Stephen Kinga i drugi filmove koje možete vidjeti u ovom članku. Zaista, za ljubitelje horor filmova, sljedeća godina izgleda kao da bi mogla biti jedna od boljih. Nadamo se da će se to i ostvariti. U nastavku pogledajte najbolje i najstrašnije horor filmove koji nam stižu u 2019. godini. Filmovi nisu poredani po nikakvom posebnom redu.

7. Us (2019)

Radnja ukratko: Majka (Lupita Nyong’o) i otac (Winston Duke) odvedu svoju djecu u kućicu na plaži, iščekivajući uživanje s prijateljima (Elisabeth Moss i Tim Heidecker), ali njihov spokoj prelazi u napetost i kaos kada neki posjetitelji dođu nepozvani.

 

 

 

 

6. Child’s Play (2019)

Radnja ukratko:

Majka daje sinu igračku lutku za njegov rođendan, nesvjesni njegove zlokobnije prirode.

5. Happy Death Day 2U (2019)

Radnja ukratko:

Nastavak na film iz 2017. godine ‘Happy Death Day’. Jessica Rothe predvodi povratničku ekipu filma Happy Death Day 2U. Ovog puta naša heroina Tree Gelbman (Rothe) otkriva da je umiranja iznova i iznova puno lakše nego ono što slijedi poslije.

 

4. The Curse of La Llorona (2019)

Radnje ukratko:

Zanemarujući zastrašujuća upozorenja uznemirene majke osumnjičene za ugrožavanje djeteta, socijalna radnica i njezina mala djeca su uskoro uvučena u zastrašujuće nadnaravno carstvo.

3. Annabelle 3 (2019)

Radnje ukratko:

Treći film iz ‘Annabelle’ filmske franšize.

2. It: Chapter 2 (2019)

Radnje ukratko:

Zato što svakih 27 godina zlo posjeti Derry, Maine, “IT CHAPTER TWO” ponovno ujedinjuje likove – koji su od tada davno otišli svojim putevima – kao odrasle, gotovo trideset godina nakon događanja u prvom filmu.

1. Pet Sematary (2019)

Radnje ukratko:

Na temelju horor romana Stephena Kinga, Pet Sematary prati dr. Louis Creed (Clarke), koji se nakon preseljenja sa svojom ženom Rachel (Seimetz) i njihovih dvoje djece iz Bostona u ruralni Maine otkriva tajnovito groblje skriveno duboko u šumi blizu njihovog novog doma. Kad ih tragedija zadesi, Louis se okrene svom neobičnom susjedu, Jud Crandallu (Lithgow), pokreće opasnu lančanu reakciju koja oslobađa neizrecivo zlo s užasnim posljedicama.



IZVOR